Hotmotorshop.fi

Hotmotorshop.fi

maanantai 27. kesäkuuta 2016

FITNESSURHEILIJAN JUHANNUS

Seinäjoen Sanomissa ( http://www.seinajoensanomat.fi/ ) oli juttu 22.6 liittyen Fitnessurheilijan Juhannukseen, jossa sain kunnian olla mukana. Jutussa on kerrottu kuta kuinkin siten, miten mä Juhannuksen vietin. Jos et vielä ole niin käyhän lukemassa lehdestä tai verkkosivuilta osoitteessa: 
Juttu on sivulla nro 6.


Viime viikon keskiviikkona alkoi elämäni ensimmäinen kokonainen, ansaittu kuukauden mittainen kesäloma! Ah ihanaa 4 viikkoa treeniä, lepoa, ystäviä, perhettä, pieniä reissuja ja kodissa puuhastelua/remontointia. Tänä kesänä ei tule lähdettyä ulkomaille, mutta viimeistään ensi vuonna olisi tarkoitus toteuttaa jälleen sekin.
Loman aloituksen fiilistä rannalla :)  



Heti ensimmäisenä lomapäivänä tiimiystävä Minna tuli käymään Seinäjoella. Istahdettiin ensin Coffee Houseen kaffipaussille ja siitä lähdettiin tekemään olkapäätreeni. Aivan huippu aloittaa loma näin! Kiitos Minna käynnistä! Ja tervetuloa uudelleen ;) 

Tiimiystävykset
&
Kuntokeskus Maxium
Kiitos mahtavista treenipuitteista myös tälle salille! 





Mutta sitten siihen Juhannukseen, mikä alkoi siten, että perjantaiaamuna lähdin Tampereelle tapaamaan valmentajia ja treenaamaan toisen tiimiystävän, Susannan kanssa. Juna tosin oli myöhässä kuskin puuttuessa. :D Mutta ei hätiä mitiä, perille päästiin. Valmentaja oli tyytyväinen kuntoon ja kyllä mäkin oon. Painoin jälleen tuonne takaraivoon valmentajan sanat, joilla mennään taas seuraavat kolme viikkoa. Rasvaprosentti huitelee alle 10 ja olo on kevyt, mutta treeneissä edelleen vahva. Alkaa olla aika rapsakka mimmi. Nälkä tulee, jos ruokaväli jostakin kumman syystä livahtaa yli kolmeen tuntiin.

Kuntotsekin jälkeen oli ensin poseeraustreenit valmentaja Sirpan kanssa. Saatiin jälleen hyviä näkemyksiä ja tehtiin I-kävelyyn muutoksia. Meidän valmentajakin kävi tsekkaamassa, miltä näyttää. Muutoin asennot napsahtaa kivasti kohdilleen, kunhan saan jumittuneet kohdat kropasta auki. Kävely on yksi mun vahvuus, mikä on sinänsä hassua, että en oo kovinkaan paljoa korkkareilla elämäni aikana kävellyt eikä ne oo mitkään lempparikengät. 

Poseerausten lähdettiin Susannan kanssa nopsaan salille Tampellan WFC: lle ennen kuin se menee kiinni. Kohteeksi oltiin päätetty jalat ja sillä mentiin. Aloitettiin heti kevyesti työntämään kelkkaa. Periksi ei annettu ja se palkittiin seuraavana päivänä kokovartalojumilla, vaikka illalla yritettiin venytellä. Treenistä jäinkin sitten Susannan luo yöksi. Illalla kokattin yhdessä kunnon päivällinen, jolla olisi jaksanut liki aamun asti. Ja kyllä, dieettiohjeiden mukaisesti. Virtaa oli sen verran, että käytiin päivällisen jälkeen tekemässä vielä aerobinen reippaasti kävellen. Se oli hyvä ratkaisu, koska muuten se olisi ollut seuraavana päivänä, kun kroppa tuntui ihan hakatulta. :D Tässä perjantain menoa kuvakollaasin muodossa.




Lauantaina käytiin kahvilla ja otettiin pienen pieni hetki aurinkoa. Todettiin, että olipas kiva nähdä ja tehdä asioita yhdessä, joista molemmat nauttii ja on muutenkin samoja ajatuksia, tuntemuksiakin. Matkataan tätä kisamatkaa kohti syksyä jollain tapaa yhdessä.

Iltapäivästä lähdin junalla takaisin kotia kohti, missä odotti jälleen grillaus, sauna, mies ja koira. Mitä muuta sitä enää tarvitseekaan. <3 Onnellinen juuri näin.




Juhannuksena sain myös tankata vähän exstraa; muun muassa riisipiirakoita lisukkeineen, kunnon kasa hedelmäsalaattia, riisipuuroa, banaania, riisikakkuja ja pullaa. Nam, kyllä kelpasi ja teki tehtävänsä. Tällä kertaa ei iskenyt niin suurta väsymystä kuin viime tankkauksessa ja treeni kulki sunnuntaina kivasti. Yksi verisuonikin tuli jopa bongattua. :D Tällä kasalla selviää taas ainakin seuraavat kolme viikkoa. Ja jos ei meinaa niin laitetaan likka selviämään.


Tämä viikko oli ihan erilainen kuin muut ja paljon jäi tässä vielä kertomatta. Sitä mietin ja haluan ehdottomasti sanoa, että elämästä pitää nauttia, vaikka olisi millä rieetillä. 😊
Ensi viikolla voisin kirjoitella jälleen itse kisadieettikuulumisia. 
Palataan siis!  




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti